Albian Ajeti,Emanuele Ndoj dhe Ivan Balliu duhet urgjentisht të ftohen ndaj Bosnjes ne Miqësoren e 28 Marsit Gianni De Biasi

Albian Ajeti,Emanuele Ndoj dhe Ivan Balliu duhet urgjentisht të ftohen ndaj Bosnjes ne Miqësoren e 28 Marsit Gianni De Biasi

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =