Author Archives: https://ams.alhttps://ams.al

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Masazhi
Fizioterapia (Informacione), Informacione të Tjera

Masazhi

Masazhi.   Masazhi është një aktivitet i cili përdoret në funksion të trajtimeve të ndryshme të fizioterapisë, gjithashtu edhe për relaks. Në botë masazhi është përdorur shumë vite më parë...

0
February 26, 2014
Jonoforeza
Fizioterapia (Informacione), Informacione të Tjera

Jonoforeza

Jonoforeza.   Jonoforeza përfaqëson trajtimet parësore të rrymës së vazhdueshme. Ajo bayohet në elektrolizë e cila nënkupton futjen e joneve farmakologjikisht aktiv nëpër inde, duke u përthithur më pas nga...

0
February 26, 2014
TENS
Fizioterapia (Informacione), Informacione të Tjera

TENS

TENS (transcutaneous electrical nerve stimulation).    Është një aparaturë që lëshon impulse elektrike në lëkurë, terapia me tens ka dy menzra përdorimi: 1-Tens me frekuencë të lartë. 2-Tens me frekuencë...

0
February 26, 2014
Page 151 of 151« First...102030...147148149150151