Author Archives: https://ams.alhttps://ams.al

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Vlerësimi i Shqipërisë në nivelin B1
Ekonomi (Artikuj)

Vlerësimi i Shqipërisë në nivelin B1

Vlerësimi i Shqipërisë në nivelin B1, në gjuhën e ekonomistëve dhe financierëve përkthehet “vend me një nivel jo të lartë besueshmërie për investime dhe institucionet kredituese”. MOODY’s, kompania lider në...

0
March 14, 2017
Page 3 of 15112345...102030...Last »