Bertina e Big Brother dhe jeta e saj mes sheikëve të Dubait!

Me siguri të gjithëve ju kujtohet Bertina Mehmeti, konkurente e edicionit të tretë të Big Brother Albania. Ajo fitoi simpatinë e publikut me ëmbëlsinë që e karakterizonte, por tërhoqi gjithashtu vëmëndjen për lidhjen me Erionin dhe trekëndëshin e krijuar me konkurentetn tjetër, Olta Sheta. Bukuroshja nga Delvina mundi të qëndronte vetëm dy muaj brënda shtëpisë së famshme ndryshe nga i dashuri i ri i cili ishte një ndër finalistët.

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =