Çudirat e Lali Erit : Trotuari eshte i shenjte kur ate e zene dy hallexhinj qe shesin kokoshka ndersa per keto kioskat trajtohet si truall pa Zot?

Pershendetje , ju shkruaj per kete kjosken ketu ne lagjen time. Ajo ka 3 dit qe eshte vene ne pune e ndodhet ne rrugen Teodor Keko afersisht perballe karburant Kastratit . Ka zene gjithe daljen e trotuarit. Dy fjale per lali Erin: Si ka mundesi qe trotuari eshte i shenjte kur ate e zene dy hallexhinj qe shesin kokoshka ndersa per keto kioskat trajtohet si truall pa Zot?
Anonim ju lutem po qe se e postoni. Faleminderit dhe bravo per punen qe beni

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − seven =