Çudirat e Lali Erit : Trotuari eshte i shenjte kur ate e zene dy hallexhinj qe shesin kokoshka ndersa per keto kioskat trajtohet si truall pa Zot?

Pershendetje , ju shkruaj per kete kjosken ketu ne lagjen time. Ajo ka 3 dit qe eshte vene ne pune e ndodhet ne rrugen Teodor Keko afersisht perballe karburant Kastratit . Ka zene gjithe daljen e trotuarit. Dy fjale per lali Erin: Si ka mundesi qe trotuari eshte i shenjte kur ate e zene dy hallexhinj qe shesin kokoshka ndersa per keto kioskat trajtohet si truall pa Zot?
Anonim ju lutem po qe se e postoni. Faleminderit dhe bravo per punen qe beni

Share

About AMS.AL! Now we Offer best Services, Special offers includes up to -43% discount for all our SSD Powerful Web Hosting Packages. Our price can start at just €0.99/month. Free SSL Certificates, low prices! Any question you have will be answered, every wish fulfilled! Please feel free to Contact Us if you have any questions or comment. © Copyright AMS.EU.COM - Powered By AMS.AL. Go Now!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 17 =