E verteta shpesh eshte me e pabesueshme se fantastikja!!! Ketu flitet per UFO-t, Alienet, Rrembimet, Shoqerite Sekrete, etj.

E verteta shpesh eshte me e pabesueshme se fantastikja!!! Ketu flitet per UFO-t, Alienet, Rrembimet, Shoqerite Sekrete, etj.

Libri Lufta e Dulces eshte i nje natyre shume te vecante. E para nuk eshte aspak nje liber artistik dhe e dyta eshte nje raport i detajuar i hartuar nga nje person qe vetquhet Branton dhe qe flet per UFO-t, Alienet, Rrembimet, Shoqerite Sekrete, Illuminati, Bazat e Nendheshme etj. Faktet dhe analizat e bera jane shume shqetesuese dhe personat qe e konsiderojne veten me nje nivel sensibiliteti te larte do te ishte mire ta shmangin leximin e ketij libri. Kur them qe materialet e ketij libri jane te avancuara kam parasysh ate qe shume tematika trajtohen ne thelb dhe terminologjia apo emrat e perdorur nuk kane asnje shpjegim. Kjo per arsyen sepse ky liber eshte botuar fillimisht per nje audience qe eshte shume familjare me ufologjine, pra Ufologet dhe me pas u vendos te botohej per publikun e gjere.Jam shume koshient qe materialet qe do hasni ne kete liber do jene jo vetem shume te pabesueshme per ju por edhe shume larg imagjinates suaj te deritanishme. E verteta shpesh eshte me e pabesueshme se fantastikja Nese kjo qe lexoni nuk ngjall aspak interesin tuaj dhe nuk ndryshon mendimin apo mosbesimin tuaj per kete fenomen, atehere ju keshilloj ta lexoni thjesht si nje histori te kendeshme dhe thjesht sa per informacion. Ju uroj lexim te kendshem.

 

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.