Fakte mahnitëse, thjesht të paimagjinueshme. Nuk do arrini ti besoni dot syve për ato që do lexoni dhe do të shihni mëposhtë

Fakte mahnitëse, thjesht të paimagjinueshme. Nuk do arrini ti besoni dot syve për ato që do lexoni dhe do të shihni mëposhtë.

Duket si koeçidencë, por nuk mund të  jetë e mundur.  Unë për vete kam mbetur i mahnitur nga këto fakte që janë mëposhtë. Supriza vjen në fund, thjesht e paimagjinueshme.

 • New York City ka gjithsej 11 germa
 • Afghanistan ka gjthsej 11 germa.
 • Ramsin Yuseb (Terroristi i cili ka kërcënuar se do t’i shkaterrojë kullat binjake në vitin 1993) po ashtu ka gjithsej 11 germa.
 • George W Bush po ashtu ka 11 germa.

 Kjo mund të jetë një koinçidencë e thjeshtë, por i ben gjërat më interesante këtu:

 • New York është Shteti i 11-të.
 • Aeroplani i parë i cili është përplasur për kullat binjake ka qenë fluturimi numër 11.
 • Fluturimi numër 11 ka bartur 92 persona (9+2=11).
 • Fluturimi numër 77 i cili po ashtu është përplasur për kullat binjake ka bartur 65 udhëtarë (6+5=11)
 • Tragjedia ka ndodhur me 11 Shtator, apo ashtu sic tani është e njohur 9/11 (9+1+1=11)
 • Kjo datë është e ngjashme me numrin e emergjences së servisit telefonik 911 (9+1+1=11)

Një koinçidencë e plotë apo jo??:

–  Numri total i viktimave në avionët e rrëmbyer ka qenë 254 (2+5+4 =11).
–    11 Shtator-i është dita e 254 me radhë në vitin kalendarik.
–     Prap kemi (2+5+4=11).

– Bombardimi i Madridit ka ndodhur me 3/11/2004 (3+1+1+2+0+0+4=11).
–    Tragjedia e Madridit ka ndodhur 911 dite (9+1+1=11) ditë pas incidentit të kullave binjake.

Tani kjo është ajo që gjërat i bën të mbinatyrshme (të frikshme):

 • Simboli më i njohur për SHBA-të, pas yjeve & shiritave, është Shqiponja.
 • Vargjet më poshtë janë të marrura nga Kurani, libri i shenjte Islamik:

‘Pasi që është e shkruar se një bir Arabie do ta zgjoi Shqiponjën Frikësuese. Tërbimi i Shqiponjës do të bie mbi tokat e ALLAHUT përderisa disa popuj të shëndruar në dëshprim akoma më të kënaqur: për tërbimin e Shqiponjës Frikësuese pastruan tokat e ALLAHUT dhe aty ka pasur PAQE. Ky citat është numër 9.11 nga KURANI.

Akoma nuk jeni të bindur për këtë? ?!

Provojeni këte dhe shikoni se si do të ndiheni pastaj. Mua më janë ngritur flokët përpjetë nga kjo:

Hapeni Microsoft Word dhe bëni si më poshtë:

 1. Shkruani me të mëdha Q33 NY. Ky ka qene numri i fluturimit të avionit të parë që ka goditur kullat binjake.
 2. Selektojeni këte:  Q33 NY
 3. Shëndrojeni shkrimin në madhësinë 48.
 4. Shëndrojeni shkrimin aktual në WINGDINGS dhe do të fitoni një pamje interesante, krejt lehte e kuptueshme.

 

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.