Gati hoteli i parë fluturues në botë

Airbus A380 ka vendosur standarde të reja të larta për strehim luksoze

 https://www.youtube.com/watch?v=SonwcS1uIs0

Hotelicopter – The Worlds First Flying Hotel

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × four =