Gent Strazimiri: Vrasësi i Arditit, ministri i Prengës, Ndokës e Frrokut, shoku i Griseldës së Elvis Roshit, kolegu i Bardhit, Bushit, Tërmet Peçit firmos Vettingun

Gent Strazimiri

Ç’kuptojnë këta me VETTING?
“Ta bëjmë edhe drejtësinë të pastër si…parlamenti”…
Vrasësi i Arditit, ministri i Armando Prengës, Arben Ndokës e Mark Frrokut, shoku i Griseldës së Elvis (Ervin Roshit), kolegu i Artur Bardhit, Artur Bushit, Tërmet Peçit etj, po promovon firmosjen e një peticioni për “pastrimin e drejtësisë”, e cila nuk na qenkësh aq e pastër sa ç’është mazhoranca në parlament…
TURP? Aspak!
Meqë ra llafi: a ka vizë amerikane ky?

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =