Goditet nga policia grevisti i Zharrezes

 

 

Qani Rredhi eshte 62 vjeç. Ka bere 17 dite greve urie. Ka pershkruar 126 km me kembe. Per shtepine qe ja kane shkaterruar dhe per familjen e tij te semure nga ndotja e punimeve te naftes. Por edhe per dinjitetin tone. Qaniu tani eshte ne spital sepse policia e goditi gjate perpjekjes se tij per te ngritur cadren para ministrise deri sa te merrte pergjigje per kerkesat legjitime. E goditen deri sa ra ne shesh dhe i ra te fiket. Policia e cila paguhet me taksat edhe te Qaniut. Fatmiresisht goditja nuk qe fatale dhe urojme te sherohet shpejt.
Marshuesit e Zharrezes do vazhdojne te qendrojne para Ministrise se Energjitikes. Deri sa te marrin pergjigje.

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 3 =