Ish oficer i sigurimit shtetit, Gani Gjikola firmos vettingun bashke me deputetin e Librazhdit Taulant Balla dhe “Rilindasen” Evis Kushi

Personi qe eshte prapa taulantit eshte ish oficer sigurimi eshte gani gjikola eshte na librazhdi , sot ishte bashke me Taunat Ballen per te firmosur peticionin per “Vettingun” , Sigurimi i shteti ne aksion

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − 2 =