Izmir Smajlaj Kampion i Ballkanit, ngre Flamurin Kuq e Zi ne Beograd. Thyen edhe Rekordin Kombëtar ne Kercim të gjatë 7.98 Metra

Izmir Smajlaj Kampion i Ballkanit, ngre Flamurin Kuq e Zi ne Beograd.
Provokacia 2.0, thyen edhe Rekordin Kombëtar ne Kercim të gjatë 7.98 Metra

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − 2 =