Jahmir Hyka shenon gol per San Jose Earthquakes ne fitoren 4-1 kunder Sacramento Republic FC

Jahmir Hyka shenon gol per San Jose Earthquakes ne fitoren 4-1 kunder Sacramento Republic FC. Golat u shenuan nga Jahmir Hyka, Simon Dawkins, Shea Salinas and Danny Hoesen!

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =