Komunisti histerik qe ulerinte ne protesten Zharrezes kunder Bashes bente foto profili selfiet me lulet qe conte te varri i Enver Hoxhes

Hahaha ky tipi (Renild Firi) qe bente foto profili selfiet me lulet qe conte te varri i Enver Hoxhes po me kercenonte sot qe te fshija videon 😛 Me te kercenu keta
Keta ne vend qe te fshijne profilet ne FB se mos i has ndonje demokrat nevrik ne rruge bejne dhe trimin

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × two =