Kuçovë – Ngacmoi seksualisht tre nxënëse, arrestohet Drejtori i shkollës

Arrestohet drejtori i një shkolle 9-vjeçare në fshatin Kozare të Kuçovës.

Shtetasi, Ajaz Ajazi 63 vjeç, i cili jepte edhe lëndën e Gjeografisë në këtë shkolllë, akuzohet se ka ngacmuar seksualisht 3 nxënëse.

Ndalimi i tij u bë pas kallëzimit në polici nga prindërit e vajzave.  Sipas policisë, ngjarja dyshohet se ka ndodhur 3 muajt e fundit.

/Oranews.tv/

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + seven =