Laserterapia

Laserterapia.  

Në vetvete përmban një burim drite që shpërndahet me valë elektromanjetike.

Për të bërë një trajtim me laserterapi, duhet ti permbaheni disa rregullave të detyrueshme:

-Fizioterapisti dhe pacienti duhet të paisen me syze mbrojtëse.

-Zona që do të trajtohet duhet pastruar me alkool.

-Rrezja e lazerit duhet të jetë pingul me zonën që do të trajtohet.

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.