Lulzim Basha: Nuk do të ketë pension më të ulët se 250 mijë lekë në muaj

Sot në Sheshin e Lirisë ishin me qindra pensionistë për të folur për gjendjen e tyre. Pensionistët janë shtresa më e goditur nga shpërfillja qeveritare këto katër vjet. Pensionet nuk janë rritur as sa rritja e çmimeve që do të thotë se me pensionin e sotëm pensionistët blejnë sot më pak se ç’blinin para 4 vjetësh.

Qeveria e re që do të dalë nga zgjedhjet e lira do t’i rrisë pensionet me 40 për qind dhe në fund të mandatit tonë të parë nuk do të ketë pension më të ulët se 250 mijë lekë në muaj.

#NgrihemiBashkë për #ZgjedhjeTëLira

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =