Mirlind Kryeziu 3 ndeshje rradhazi ka luajtur 90 minuta me Fc Zürich

Mirlind Kryeziu që tri ndeshjë rradhazi ka luajtur 90 minuta me Fc Zürich.
Zürich e ka ngritjen në Superligen Zvcirrane te sigurt.
Shprësojm që ta kemi mbrojtësin 20 vjeçar shumë shpëjt ne Kombëtare

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × one =