Paketat për Filmime, Video dhe Foto:


Paketa Bazë

€200.00

€250.00
 • Filmime me Kamera Profesionale HD
 • Fotograf Profesional në Dispozicion
 • 2 deri në 3 orë filmime
 • 100 - 300 Foto Dixhitale
 • Nuk ofrohet Standarti i filmimit në HD
 • Opsione shtesë, si Albume, Stampime fotosh

Paketa E Avancuar HD

€400.00

€550.00
 • Filmime me Kamera Profesionale HD
 • Fotograf Profesional në Dispozicion
 • 3 deri në 5 orë filmime
 • 300 - 800 Foto Dixhitale
 • Ofrohet Standarti i filmimit në HD
 • Opsione shtesë, si Albume, Stampime fotosh

Paketa E Kompletuar

€1000.00

€1250.00
 • Filmime me Kamera Profesionale HD
 • Fotograf Profesional në Dispozicion
 • 4 deri në 8 orë filmime
 • 1000 - 5000 Foto Dixhitale
 • Ofrohet Standarti i filmimit në HD
 • Opsione shtesë, si Albume, Stampime fotosh