Shqiperia nje nga vendet me numer me te larte vdekjesh nga kanceri. Kjo eshte nje foto qe qytetarja dergon sot nga Elbasani

Elona E.
Nisma pershendetje. Lexova para dy ditesh nje raport qe e cilesonte Shqiperine si nje nga vendet me numer me te larte vdekjesh nga kanceri. Kjo eshte nje foto qe i bera sot Elbasanit tim. Kushdo qe ka sy e kupton se perse raportet na nxjerrin keshtu. Jetojme ne nje qytet super te ndotur dhe askush nuk ben asgje per kete. Ne pertojme te levizim edhe per jeten tone, le me per te tjerat. Tmerr!

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 6 =