Të rinjtë e PD-së ironizojne Ramën dhe qeverinë e tij, si “Ali Baba me 40 hajdutët”

Në ditën e 11 të protestës, në cadrën e vendosur në bulevardin përballë Kryeministrisë, demokratët dhe mbështetësit e tyre kanë shprehur vendosmërinë për të qëndruar në shesh deri në rrëzimin e qeverisë.

Sakaq, sot të rinjtë e PD-së, kanë ironizuar Ramën dhe qeverinë e tij, si “Ali Baba me 40 hajdutët”.

Në çadrën para kryeministrisë janë vendosur sot këto foto ironizuese, ku Rama dhe ministrat e tij, shfaqen me çallma në kokë.

 

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 3 =