Tekarterapia

Tekarterapia. 

Tekarterapia ka gjetur një përdorim të gjërë në fushën e fizioterapisë, duke siguruar rezultate të mira në kohë të shkurtër. Mund ti bashkangjitet terapive të tjera si: terapisë manuale.

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.