Terbohen greket me kete skicë qe tregon Kolokotronin dhe Marko Bocarin te formojnë shqiponjën

Trazira  ka shkaktuar një skicë është postuar në Social Media dhe tregon Theodoros Kolokotronis dhe Marcos Botsaris te formojne me duart e tyre shqiponjën.

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + nine =