U-19: Shqiperi-Angli (2:0)Progon Maloku, Bayern U-17 ka shenuar golin e dyte

Sot ne Turne ne Rome- Shqiperi U-19: Ekip Anglise (2:0). Progon Maloku, Bayern U-17 sot kunder Anglise duke perfaqsuar Shqiperine ka shenuar golin e dyt.

Nje falenderim te vecant Destan Kadrija per bashkpunimin qe ta vinim lojtarin ne kontakt me federaten.

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − nineteen =