U kthye VETTINGU ne PORTOKALLI. Karagjozet do te na mesojne se si firmoset peticion per VETTING. Ik o Gazi futi nai tas dhall

Kur themi PORTOKALLI, gjithmone na vje per te qesh, dhe mendojm karagjozlleqet qe bejn ato aty, normalisht edhe na bejn per te qesh edhe jo. Gjithsesi nje nga kto karagjozet tani, po do te na mesoj se si firmoset peticion per VETTING. Ik o Gazi futi nai tas dhall.

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 2 =