Author Archives: https://ams.alhttps://ams.al

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Sinjale misteriozë
Mistere (Fakte dhe Dëshmi)

Sinjale misteriozë

Sinjale misteriozë A mund të jemi kaq arrogantë sa të mendojmë se jemi i vetmi përjashtim në pafundësinë e universit?  Çfarë do të ndodhte nëse do të interceptonim një sinjal apo një...

0
March 16, 2017
Zhdukjet misterioze
Mistere (Fakte dhe Dëshmi)

Zhdukjet misterioze

Zhdukjet misterioze Njerëzit zhduken për arsye të ndryshme. Disa arratisen, disa  humbasin në aksidente, disa rrëmbehen dhe vriten, por pjesa më e madhe janë gjetur. Kjo nuk ka ndodhur me zhdukjet...

0
March 16, 2017
Fenomene të mistershme paranormal
Mistere (Fakte dhe Dëshmi)

Fenomene të mistershme paranormal

Fenomene të mistershme paranormal Shkenca ka fuqinë të shfrytëzojë energjinë, t’i lejojë njerëzit të fluturojnë, të ndihmojë në kurimin e sëmundjeve dhe të shpjegojë shumë rreth botës. Shkenca ka fuqinë të shfrytëzojë energjinë,...

0
March 16, 2017
Fenomene misterioze
Mistere (Fakte dhe Dëshmi)

Fenomene misterioze

Fenomene misterioze Përbindëshi i Loch Ness (liqenit Ness) , Trekëndëeshi i Bermudës ose më shumë Kafka e kristaltë Mayane: Të shumta janë misteret që ushqejnë imagjinatën e njerëzimit për shkak se këto...

0
March 16, 2017
Page 1 of 15112345...102030...Last »