Kjo është metoda e fundit për riparimin e veturave të aksidentuara (Video)

Kjo video është bërë hit në faqet për automobilizëm, kjo metodë nuk ishte provuar më herët.

Në këtë video shihet një person i cili mbulon dëmet në derën e veturës së tij me material ndërtimor, transmeton Express. Nuk dihet nëse këtë e ka bërë qëllimisht apo thjeshtë për tu bërë i famshëm në internet por dihet se kjo video do ju bëjë të qeshni me gjenialitetin e tij.

http://dai.ly/x5djtw6

 

Share

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e prezencës online dhe në web; faqe interneti që përmbushin çdo nevojë, si edhe ofrimi i shërbimeve të marketingut online për listim dhe verifikim në google. Gjithashtu, ne kemi realizuar zhvillimin e një platforme online e dedikuar për shërbimet dhe bizneset lokale, e cila ofron shërbime të marketingut online për listim dhe verifikim në google, duke përfshirë opsione falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + six =