Kush jemi!?

Misioni

MASTERSTUDIO.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën e filmimeve, videomontazhit, internetit dhe më gjërë.

1

Vizioni

Me ndihmën e klientëve dhe stafit tonë ne synojmë që të ndihmojmë njerëzit që të realizojnë ëndërrat e tyre nëpërmjet iniciativës dhe përkushtimit.

2

Filozofia

Suksesi i ndërmarrjes tonë bazohet në parimet: “Ne duhet të kërkojmë vazhdimisht për diçka më të mirë”, “Dinjiteti dhe serioziteti janë ofertat tona kryesore”, “Raportet shumë të mira me bashkëpunëtorët është një nga faktorët kyç të suksesit tonë”.

4

Parimi ynë

Parimi ynë është: "ofrojmë vetëm atë që premtojmë duke plotësuar kërkesat e klientëve, por përmbushim standartet tona për cilësinë më të mirë".

5

Rreth nesh!

MasterStudio.AL është krijuar falë një ambicje dhe aftësish dinamike, duke u mbështetur në aftësitë dhe mjeshtëritë intelektuale të fituara në Universitet, duke i kombinuar këto edhe me eksperiencat e ndryshme praktike të një grupi ambicioz dhe të përgatitur për sfidat e shumta dhe dinamizmat e këtij shekulli. Kjo ndërmarrje publikon aktivitetin e saj në web në tetor 2011, pas mëse një viti pune të moderatorit dhe të stafit. MasterStudio.AL është menduar që në themelimin e saj si një krijim i veçantë dhe bindës në një gamë të gjërë shërbimesh. Pjesë e  stafit të MasterStudio.AL janë një grup intelektualësh të fushave të ndryshme si: Ekonomistë, Informaticienë, Gazetarë, etj. Gjithashtu, ne kemi  përfituar një mbështejte të fuqishme nga një grup profesionistësh të vjetër me eksperiencë, si: Kameramanë, Fotografë, Montazhierë etj. Si rezultat i kombinimit të aftësive dhe eksperiencës që zotërojmë ne bëhemi të veçantë në llojin e shërbimeve që ofrojmë, duke qëndruar gjithmonë më të mirët.Rreth nesh, Rreth nesh, Rreth nesh, Rreth nesh