Filmime `{`HD`}`, (Profesionale)

Xhirimet e eventeve të ndryshme si dasma, fejesa, festa familjare dhe evente të ndryshme në HD na bëjnë ne të veçantë dhe profesionistë në këtë fushë.

Lexo më shumë...

Foto cilësore (Digital Imaging)

Profesionistë të fotografisë dhe me studio fotografie me parametra moderne ne ofrojmë albume fotografikë të një cilësie të lartë, të realizuara nga profesionistë!

Lexo më shumë...

Montazh Grafik `{`Video HD`}`

Ne ofrojmë montazhe profesionale në HD, miksime grafike, krijime vizuale, etj. Të gjitha këto në formatin HD, full HD (1920 x 1080), me një rezolucion maksimal.

Lexo më shumë...

Faqe Interneti dhe Marketing Online!

Ne jemi të fokusuar në krijimin e rezultateve të mira bazuar rreth nevojave të klientëve tanë, në projektime dhe kërkime të qarta dhe përdorshmërisë efikase.

Lexo më shumë...

8x
8 herë është rritja e klientëve tanë në 15 vitet e aktivitetit tonë!


398%
Përmirësimi i standarteve të cilësisë falë teknologjisë është unikal!


1105%
Zgjerimi i shërbimeve tona në 15 vite është i jashtëzakonshëm!


729%
Përmbushja e paketave të kompletuara të Shërbimeve!

Zgjidhni Shërbimin që dëshironi!

Ju mund të porositni shërbimin tuaj duke klikuar mësipër! Menjëherë do të shikoni paketat tona të shërbimeve dhe të produkteve që ne ofrojmë! Mund të porositni; Sete Normal Fotografikë, Sete Fotografikë Dixhitalë, Filmimi ose Klipe të caktuara, Paketa Video-Filmime HD, Paketa të plota, etj!

Shtoni në Shportë Shërbimin e përzgjedhur!

Në këtë fazë të dytë, ju mund të zgjidhni shërbimet ose produktet e dëshiruara dhe të krijoni shportën tuaj të porosisë. Mjafton të klikoni butonin "Add to cart" për një soe më shumë produkte!

Kontrolloni dhe Finalizoni Shportën tuaj!

Në këtë fazë të porosisë, ju do të shikoni shportën tuaj, e cila përmban shërbimet dhe produktet që ju keni zgjedhur! Mund të përpunoni shportën duke hequr ose shtuar shërbime apo produkte! Më tej ju mund të vazhdoni me realizimin e porosisë!

Faza Finale e Porosisë e Kompletuar!

Në fazën e 4-tërt dhe të fundit të realizimit të porosisë juve ju kërkohet të plotësoni të dhënat tuaja personale, shënimet, kërkesat dhe këshillat tuaja, kontaktet dhe adresën tuaj, në mënyrë që të realizohet procesimi i porosisë nga ana jonë. Në fund keni të drejtë të zgjidhni opsionin e finalizimit të porosisë pa e paguar atë paraprakisht!

MasterStudio.AL - Shërbimet

Rreth Nesh
Kush jemi ne!?

Si rezultat i kombinimit të aftësive dhe eksperiencës që zotërojmë ne bëhemi të veçantë në llojin e shërbimeve që ofrojmë, duke qëndruar gjithmonë më të mirët...

Lexo më shumë...

Xhirime HD në dasma, evente & Klipe!

Ne mund të punojmë me ju për të krijuar konceptin kreativ për reklamë në mënyrë që të tërhiqet kryesisht audienca e planifikuar, e veçantë për të plotësuar...

Lexo më shumë...

Oferta të veçanta, çmimet e shërbimeve

Parimi ynë është: ``ofrojmë vetëm atë që premtojmë duke plotësuar kërkesat e klientëve, por përmbushim standartet tona për cilësinë më të mirë``. Për çdo paqartësi...

Lexo më shumë...

ARTIKUJT më të rinj të publikuar

Disa nga artikujt më të rinj të publikuar në lidhje me fushën Fotografike dhe Filmimeve!